Найкращі готелі Чорногорії для відпочинку з дітьми

Найкращі готелі Чорногорії для відпочинку з дітьми

Чорногорія приваблює багатьох сімей як ідеальне місце для відпочинку з дітьми. Короткий переліт, бездоганно чисте та повільне Адріатичне узбережжя, приємний клімат і рясні фруктові насолоди – усе це сприяє популярності країни серед сімейних подорожей.

Уздовж берегів Адріатичного моря панує середземноморський клімат, який має надзвичайну користь для відновлення здоров'я дітей, особливо тих, хто має проблеми з органами дихання.

Чорногорія вирізняється винятковою екологічною чистотою серед країн Європи.

 

1. Villa Oliva, Петровац

Готель пропонує відпочинок у форматі "Все включено" та розташований за 50 метрів від берега. Малим не буде часу нудьгувати з дитячою секцією у басейні та сучасним ігровим майданчиком.

Ресторан з радістю гостинно сервірує страви континентальної кухні, а сімейні номери оснащені усім необхідним для приємного відпочинку з малюками.

 

2. Iberostar Bellevue, Бечичі

Готель на відстані 2-х кілометрів від Будви, розташований на березі першої лінії, поруч з піщаним пляжем Бечичі.

Для маленьких гостей є окремий басейн, а щоб діти не нудьгували, їм пропонують цікаві заходи протягом усього дня, а також працює ігрова кімната. Разом із батьками можна взяти участь у волейболі або баскетболі, настільному тенісі або водних видах спорту.

У готелі є 7 ресторанів, де подають найкращі страви чорногорської та інтернаціональних кухонь.

 

3. Mediteran Hotel, Будва

Вишуканий готель, віддалений на два кілометри від самого серця Будви. Тут на вас чекають не лише розкішні номери, але й вражаючий аквапарк та низка власних басейнів.

Для батьків, які бажають трішки відпочити, пропонується справжній рай в SPA-салоні, де вони можуть насолодитися курсом косметичних процедур. Найкращі кулінарні майстри готують найсмачніші страви середземноморської кухні.

Ще тут можна знайти веганські та халяльні діетичні варіанти, а після смачної вечері варто скуштувати найкращі коктейлі в барі, розташованому поруч із басейном.

 

4. Montenegro Beach Resort, Бечичі

Готель затишно розташований на березі Бечічі, в двох кілометрах від Будви. Він запрошує гостей на комфортне перебування в апартаментах з включеним сніданком.

Для маленьких відвідувачів є окрема частина в басейні та сучасна ігрова кімната. Ресторан пропонує смачні страви з дитячого меню, а досвідчена няня може доглядати за малюком за запитом.

У вечірній час у лаунж-барі біля басейну подають різноманітні коктейлі, а шеф-кухар в ресторані готує найвишуканіші страви середземноморської кухні.

 

5. Poseidon Jaz, Будва

Готель, розташований прямо на узбережжі лише у 3 кілометрах від Будви, пропонує відпочинок за системою "Відпочинок та сніданки".

Його привабливий пляжний фронт вражає зручним спуском до моря, а ресторан з відкритим майданчиком у тіні оливкових дерев створює ідеальну атмосферу для відпочинку з малечею. Кожен номер оснащений міні-кухнею, доступні послуги пральні, а також поруч розташовані супермаркет і захоплюючий аквапарк.

Упродовж усього дня шеф-кухар готує найвишуканіші страви місцевої кухні, а для веганів і вегетаріанців є спеціальне меню, щоб кожен міг насолодитися чудовими смаками.

 

6. Iberostar Herceg Novi, Герцег Нові

Привабливий готель, розташований в обіймах живописного природного ландшафту: оточений густими лісами та морем. Насолоджуйтеся розкішним відпочинком з персоналізованим обслуговуванням, системою штучного інтелекту, розмаїттям барів, розвагами та активностями для всіх вікових категорій.

Завітайте до спа-центру, відпочиньте на приватному пляжі, або віддайте своїх дітей на відпочинок у табір для дітей від 4 до 17 років.

 

7. Carine Park Bijela, Биела

Готель із захоплюючими панорамними видами, що розташований вздовж узбережжя моря.

Тут гостей очікують сучасні номери, вишукане харчування за системою All Inclusive або напівпансіон, розкішний SPA-центр, розважальні спортивні заходи від аніматорів та дитячий міні-клуб.