Найкращі готелі Туреччини для відпочинку з дітьми

Найкращі готелі Туреччини для відпочинку з дітьми

Туреччина - перлина, що виблискує в наших уявленнях про літні відпустки. Країна, обійнята чотирма морями, має розвинуту туристичну інфраструктуру та всесвітньо відому систему "Все включено".

Туреччина є ідеальним місцем для сімейного відпочинку, особливо з дітьми. Багато курортів у країні спеціалізуються на гостях з сім'ями та надають все необхідне для комфортного відпочинку – від безпечних та чистих пляжів до спеціального харчування та розважальних програм для дітей.

Щоб ваша відпустка була найбільш розкішною для вас, а вашим дітям не бракувало веселощів, пізнавальних вражень та корисного відпочинку, рекомендуємо розглянути такі готелі:

 

1. Concordia Celes Hotel, Аланія

Готель розташований на березі моря в мальовничому селищі Окурджалар, вражає своєю елегантністю та затишком. Віддалений всього на 90 км від міжнародного аеропорту Анталії, він приваблює своїм безпосереднім доступом до приватного пляжу з піщано-гальковим узбережжям та зручними парасольками й шезлонгами.

Гостей очікують два чудових басейни, один з яких критий, і кілька спортивних та дитячих майданчиків для активного відпочинку. Професійні аніматори завжди готові забезпечити розваги для всієї сім'ї, а для маленьких гостей є клуб і аквапарк.

Зелена територія комплексу сприяє затишній атмосфері, а всі важливі місця знаходяться в безпосередній близькості одне від одного.

 

2. Viking Garden Hotel & Spa, Кемер

Готель ідеально підходить для відпочинку у сімейному колі з малечею, для молодіжного відпочинку веселою компанією, а також для проведення романтичного медового місяця.

Система "все включено" забезпечить комфорт та зручність для любителів спокійного відпочинку, тоді як для активних гостей є безліч розваг.

 

3. Tui Fun&Sun Club Serra Palace, Сіде

Прекрасний варіант для сімейного відпочинку з дітьми. Насичений дитячий клуб у стилі Дісней, захопливий аквапарк із цікавими водними гірками; відмінний набір послуг для маленьких гостей, різноманітні розваги, які влаштовуються протягом усього дня як для дорослих, так і для дітей.

Високоякісне харчування з урахуванням потреб кожного члена сім'ї, включаючи навіть особливий куточок для мам.

 

4. Otium Eco Club Side, Сіде

Це екологічно орієнтований готель, що дотримується принципів збереження навколишнього середовища та прагне забезпечити комфорт своїх гостей.

Найбільший дитячий майданчик у Сіде - «Дитячий світ», який функціонує за концепцією Sun Family Club і пропонує безліч активностей для малечі.

На території готелю розташований власний міні-зоопарк.

Можливість скласти індивідуальне меню для гостей з алергіків.

 

5. Bodrum Park Resort, Бодрум

Насолода для тих, хто шукає неперевершений відпочинок. Готель розташований серед зелених просторів ботанічного саду.

Пляж, що отримав високу нагороду "Блакитний прапор" за свою неперевершену чистоту та порядок, а також Coral Family - готельна концепція, де діє Sun Family Club, що дбає про розвиток і розваги дітей за участю досвідчених педагогів та аніматорів.

 

6. Tui Fun&Sun Club Saphire, Кемер

Привабливий та енергійний заклад для сімейного відпочинку, де кожен знайде собі розвагу. Готель піддався реновації у 2018 році, отже він пропонує сучасні меблі та стильний декор.

Різноманітні розваги для всієї родини, включаючи дітей, бабусь та дідусів. Для молодших гостей діє професійний дитячий клуб Тукан (вік від 4 до 12 років), а також спеціальний дитячий буфет у головному ресторані.

А для відпочинку батьків є зона Daddy bar - концептуальний бар з пивом та закусками, розташований на зеленій галявині під соснами, з чарівним видом на море.

 

7. Seven Seas Hotel Life, Кемер

Кожен член вашої родини отримає незабутні враження від відпочинку тут!

На території готелю є Sun Family Club, де професійні аніматори та педагоги організовують розважальні та пізнавальні заходи для молодших гостей.

Дитячий клуб Kids World на площі 2000 квадратних метрів.

Спеціальне меню з українськими стравами для дітей.

Індивідуальні заняття з плавання для дітей від досвідченого тренера.

Пляж, нагороджений «Блакитним прапором», що свідчить про його чистоту, розташований на першій береговій лінії.

 

8. Eftalia Ocean, Аланія

Насолоджуйтеся безмежними хвилями вражень та позитивних емоцій!

В готелі 8 басейнів і 12 водних гірок забезпечать веселощі як для дорослих, так і для дітей. Сучасний дизайн та просторі і чудово оформлені номери. Sun Family Club забезпечить незабутні розваги для малечі в окремому будиночку з розумно підібраними іграшками та якісними матеріалами для творчості.

А просторий ігровий майданчик з м'яким покриттям стане улюбленим місцем для дітей, де вони зможуть весело проводити час.

 

9. Club & Hotel Letoonia, Фетхіє

Надзвичайно привабливий готель, розташований на прекрасному півострові з унікальними пейзажами, охоплює площу 16,5 гектарів та величезну берегову лінію протяжністю 2 км.

Це місце, де здійснюється концепція сімейного відпочинку Coral Family, де кожен знайде розвагу за своїм смаком. Для поціновувачів активного відпочинку пропонується безліч можливостей, включаючи фітнес-клуб, тенісні корти, віндсерфінг, дайвінг, парашут та кайт-серфінг.

А для матусь - розкішний SPA і талассо-центр, де можна насолодитися повним релаксом і відпочинком.

 

10. Xanadu Resort, Белек

Готель розташований у величезному лісовому урочищі, оточеному вишуканою красою соснового лісу.

Він приваблює першокласною розташованістю біля мальовничого піщаного пляжу та пропонує своїм гостям ексклюзивне обслуговування за системою "High Class All Inclusive".

Для найменших гостей готелю передбачено особливе дитяче меню, сучасний клуб розваг та парк пригод, щоб кожен момент перебування тут став незабутнім досвідом для всієї родини.

 

11. Seven Seas Hotel Blue, Сіде

Елегантний осередок гостинності з вищим стандартом обслуговування. Всього за 6 км від Сіде та за 70 км від аеропорту. Розташований на березі золотистого пляжу, а також пропонує зону відпочинку та розваг, басейни з водними гірками і клуб для дітей.

Відмінності в концепції харчування - Ultra All inclusive.

 

12. Marvida Family Eco, Сіде

Готель має унікальну атмосферу забав для дітей.

Тут знаходиться величезний дитячий майданчик «Дитячий світ», який оживає завдяки міні-зоопарку та луна-парку. Приголомшлива краса доглянутої території додає готелю особливого шарму, а пляж з «Блакитним прапором» запрошує насолоджуватися піщано-гальковим узбережжям.

Кафе на березі моря пропонують смачні повноцінні обіди з різноманітним українським меню, а також спеціальне дитяче меню.

Не менш захоплюючі розваги чекають в амфітеатрі, де влаштовуються вистави для маленьких гостей, а також в дитячому кінозалі.

 

13. Transatlantik Hotel & Spa, Кемер

Один з найпривабливіших готелів у мальовничому місті Кемер вражає своєю архітектурою, що нагадує корабель.

Розташований вздовж прекрасного піщаного пляжу, цей 5-зірковий готель вражає своїх гостей своїм панорамним басейном із аквапарком. Він відомий своїми індивідуальними спа-процедурами, включаючи екзотичні масажі.

У готелі проводяться тематичні вечори та розважальні шоу, а для маленьких гостей є веселий дитячий клуб.

 

14. Orange County, Кемер

Сучасний готель, який споруджений у стилі амстердамської архітектури XVI століття пропонує обслуговування за системою "все включено".

Готель розташований на березі Середземного моря і має власний пляж, приватну пристань, 3 відкриті та 1 критий басейни. В ресторанах готелю гості можуть насолоджуватися османськими та голландськими стравами, які готуються з використанням органічних продуктів, а також спостерігати за майстерністю кухарів.

На території готелю є басейни площею 5000 кв. м і пристань, де проводяться розважальні заходи як вдень, так і ввечері. Для молодших гостей у готелі є мілководний дитячий басейн, водні гірки та міні-клуб.

Спа-центр Orange County, оформлений у стилі східного храму, пропонує традиційну турецьку лазню, кілька масажних кабінетів та 2 фітнес-зали. Також доступні послуги няні за додаткову плату.

 

15. Club Hotel Belpinar, Кемер

Готель спроектований вздовж берега моря, курортному місті Бельдібі. 

Територія включає невеликий, але захопливий аквапарк, оздоблений басейн, що манить до занурення у водні розваги. Для молодших гостей діє чарівний міні-клуб та програма анімації, яка робить кожен день веселим і запам'ятовується навіть найменшим подорожуючим.

Головний ресторан радує гостей розмаїттям страв турецької та світової кухні, сервіруючи їх у формі вишуканого шведського столу. Для любителів активного відпочинку готель пропонує безліч розваг, від волейболу і дартсу до водного поло та тенісу.

Усередині готелю відчувається атмосфера здоров'я та гармонії завдяки спа-центру та фітнес-центру, де кожен може знайти своє джерело відновлення і відпочинку.