Топові готелі Греції з аквапарками

Топові готелі Греції з аквапарками

Греція розкривається перед туристом у всій своїй величі: вона може бути різноманітною, яскравою і романтичною, жвавою і розслабленою, доступною для кожного та елітною, місцем, де сучасність переплітається з античною спадщиною.

Вона приваблює спекотним літом та затишною зимою.

 

1. Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, Крит

З вікон готелю, розташованого на березі затоки Фоделе на Криті, відкриваються захоплюючі види на нескінченну водяну гладь. Особливо чарівно тут вранці, коли сонце лише сходить над морем.

На території цього курортного комплексу знаходяться три відкриті басейни, аквапарк з семи водними гірками та розважальний дитячий басейн з фонтанами.

Гостям сподобається розмаїття страв та напоїв. У готелі працюють чотири бари, серед яких коктейльний бар, бар біля басейну та пляжний бар.

З чотирьох ресторанів два пропонують шведський стіл, а два - à la carte. Тут гостей чекає великий вибір страв грецької та міжнародної кухні.

 

2. The Village Resort and Waterpark, Херсонісос

Курортний комплекс "Village Resort and Waterpark" у Херсонісосі надає своїм гостям два відкритих басейни: один для спокійного відпочинку, а інший для енергійних розваг.

Тут також є спеціальний дитячий басейн з міні-аквапарком, чотирма гірками і невеликою ледь-ледь течією лінивої річки.

Готель пропонує додаткові розваги для дітей у вигляді дитячого клубу, де протягом усього дня проводяться різноманітні заходи. Ввечері для гостей також організовано розваги на будь-який смак: виступи фокусників, коміків, музичні вікторини.

У ресторані готелю ви можете насолодитися справжньою грецькою атмосферою під час "шведського столу" із традиційними грецькими танцями під акомпанемент місцевої музики.

 

3. Atlantica Mikri Poli Rhodes, Родос

Цей розкішний готель розташований на східному узбережжі острова Родос, затишно вкритому гірським масивом і оточеним синім простором моря.

Гості отримують можливість обирати між привабливими піщаними пляжами та гальковими, розташованими всього кілька кроків від готелю. Усередині готелю розташований спокійний лагунний басейн, де також є міні-басейн для дітей і закусочний бар, де можна насолоджуватися коктейлями прямо біля води.

Аквапарк зачарує дітей космічною чашею і гоночними парашутами, в той час як у Splash Park вони можуть насолоджуватися безперервним розпилюванням води, а для наймолодших є ледь текуча лінива річка.

 

4. Aqua Bay Hotel, Занте

Готель Aqua Bay має на своєму майданчику сім прекрасних басейнів, що додає йому особливого шарму. Крім того, його розташування поруч із видатним аквапарком дає гостям можливість відвідувати його необмежену кількість разів, а це ще один незаперечний плюс.

В аквапарку гостей чекають ігрові зони для сімейного відпочинку з піратським кораблем та гірками, а також швидкі та захоплюючі мульті-гірки, такі як "Зелений Бумеранг", а також безпечна Чаша для дітей старшого віку.

Щодо кулінарних насолод, готель пропонує ресторан з різноманітним вибором страв за системою "шведського столу" та можливість замовлення по меню.

 

5. Arminda Hotel & Spa, Херсонісос

Цей розкішний готель знаходиться у приморському Херсонісосі на Криті, менше ніж за півтора кілометри від узбережжя, де розташовані безліч барів, кафе та магазинів.

Готель вражає своїми шістьма величезними басейнами, серед яких три оснащені барами, а також три призначені для дітей.

У місцевому аквапарку є ще два басейни, п'ять водних гірок, два величезних перевертаючихся відра та водяні струмені.

Ввечері готель пропонує різноманітні заходи для всієї родини, включаючи міні-дискотеки, караоке, комедійні шоу та танцювальні вистави.

Поки діти насолоджуються розвагами у дитячому клубі, дорослі можуть розслабитися у спа-салоні з кавовими масками, скрабами для тіла, шоколадною терапією та таласотерапією.

 

6. Labranda Marine Aquapark Resort, Кос

Розкішний готель з відмінним розташуванням на північному узбережжі острова Кос, всього кілька хвилин від столиці, миттєво зачаровує своїм шармом.

Тут кожен гість може знайти щось для себе: чотири басейни, включаючи басейн з хвилями, дитячий басейн і неймовірний аквапарк з гірками, серед яких особливо виділяється "Камікадзе".

Для маленьких відвідувачів працює клуб, де проводяться щоденні заняття з декоративно-прикладним мистецтвом, командні ігри, водні розваги, театральні та музичні заходи.

Для дорослих же гостей передбачений окремий басейн, а також на території є міні-маркет, спа-салон і тренажерний зал, щоб кожен міг насолодитися повністю розкішним відпочинком.

 

7. Mitsis Family Village Beach Hotel, Кос

Комплекс Mitsis Family Village Beach розташований ідеально, приваблюючи своїм захопливим видом на Кос, простягаючись вздовж берега моря.

У готелі є як головний, так і дитячий басейни, а гостям надається необмежений доступ до аквапарку з водними гірками, розташованого в сусідньому готелі-партнері Mitsis Norida.

Тут пропонується широкий спектр активного відпочинку, включаючи теніс, водне поло, пляжний волейбол, каное та різноманітні водні види спорту.

Малеча також знайде чим зайнятися: вони можуть насолоджуватися дитячим басейном, ігровим майданчиком та дитячою дискотекою. Для їхньої розваги працюють два клуби: міні-клуб для дітей віком від 4 до 11 років і дитячий клуб для підлітків віком до 16 років.

 

8. Gouves Water Park Holiday Resort, Крит

Основною визначною родзинкою курортного готелю Gouves Water Park Holiday Resort є величезна водна зона, яка включає шість басейнів, серед яких два призначені спеціально для дітей, а також аквапарк з різноманітними атракціонами.

У складі аквапарку розташовані декілька гірок, а в зоні "splash park" ви зможете насолодитися великим водяним відром і веселими водяними пістолетами.

Гостям надається можливість смачно поїсти у головному ресторані, де подаються сніданки, обіди та вечері за системою "шведського столу". Протягом усього дня гості можуть насолоджуватися закусками, місцевим вином, пивом, коктейлями та безалкогольними напоями.

 

9. Star Beach Village & Waterpark, Херсонісос

Відкритий для відпочинку Star Beach Village займає просторі території, простираючись між мальовничими пляжами та безмежним аквапарком Star Beach.

У басейні для дітей зі свіжою водою ви знайдете гірки, водоспади та спеціальну зону для малюків.

Аквапарк вражає своєю розмаїтістю, пропонуючи гірки, ледь-ледь текучі річки та атракціон "Камікадзе". Тут можна відчути адреналін у будь-якому водному виді спорту, включаючи підводне плавання та багато інших розваг. Все це доступно для молодших гостей від 7 років.

 

10. Kipriotis Aqualand, Кос

Kipriotis Aqualand - пристанище насолоди для всієї сім'ї, привабливе своїми п'ятьма відкритими басейнами, аквапарком і затишними зонами відпочинку.

Гостям пропонують ресторан "шведський стіл" та бар біля басейну, де щодня подають напої та закуски.

У цьому райському куточку є різноманітні водні гірки та дитячий клуб.

Поки малеча розважається у басейні, дорослі можуть насолодитися спа-процедурами та відпочити у повністю обладнаному тренажерному залі.