Топові готелі Туреччини з аквапарками

Топові готелі Туреччини з аквапарками

Готелі в Туреччині, обладнані власним аквапарком, не лише пропонують можливість насолоджуватися відпочинком на пляжі чи біля басейну, але й вразливають захоплюючими водними гірками та атракціонами, які відкриті для відвідувачів будь-якого віку.

Аквапарки в турецьких готелях вражають своєю різноманітністю: вони можуть бути як складними комплексами розваг, так і невеликими зонами з кількома гірками біля басейну.

 

1. Aqua Fantasy Aquapark Hotels & SPA, Кушадаси

Розкішний спа-готель на узбережжі Егейського моря, поруч з курортом Кушадаси, з власним пляжем Памуджак та унікальним аквапарком "Аква Фентезі". Система "Все включено" та найвищі стандарти обслуговування.

Аквапарк із 31 водною гіркою, басейном з різними хвильовими режимами та дитячою зоною "Острів скарбів".

 

2. Long Beach Resort Hotel & SPA, Аланія

Розташований на березі моря - ідеальне місце для родинного відпочинку усією сім'єю.

Він пропонує розкішні номери та двоповерхові вілли. Тут є міні-клуб для дітей та луна-парк з різноманітними атракціонами.

Аквапарк готелю складається з 29 гірок, включаючи "Піратський корабель" та "Тропічний острів". Також доступні басейни з морською водою, водоспадами та критими зонами.

 

3. Gural Premier Tekirova, Кемер

Цей готель у Текірові, поруч з Кемером, привертає увагу своєю традиційною турецькою архітектурою, великим ботанічним садом, персоналом високого рівня та власним пляжем, а також вражаючим аквапарком, що займає площу 22 000 кв. м.

Готель "Гурал Прем'єр Текірова" має 27 водних гірок для дорослих і дітей, майданчик для наймолодших, а також різноманітні басейни для розваг і відпочинку.

Для найвибагливіших відпочиваючих є ще й два великих басейни та один дитячий.

 

4. Queen's Park Resort Tekirova, Кемер

Готель "Квінз Парк" - ідеальний вибір для сімейного відпочинку, з великою зеленою територією та зручними номерами.

Розташований недалеко від Кемеру та з власним пляжем, готель також забезпечує легкий доступ до популярного місця для дайвінгу - Трьох островів.

На території є два відкритих басейни, закритий басейн та басейн для дітей, а також СПА-центр з хамамом та сауною.

Аквапарк площею 4000 м² - один з найсучасніших у Туреччині, відкритий у 2018 році, з 22 водними гірками, гірками для спуску на надувних човнах та тематичними зонами для дітей.

 

5. Liberty Hotels Lykia, Фетхіє

Готель Liberty Lykia з водними гірками розташований у прекрасному районі Олюденіз на схилах гір Бабадаглэр над берегом моря.

У готелі є 27 триповерхових вілл серед зелених садів, де гості можуть насолоджуватися розкішними умовами та винятковим обслуговуванням. Особливу увагу приділяють дітям: є власний дитячий пляж та розважальний парк "Дитячий рай" з величезною кількістю атракціонів.

На території також розташовано 19 басейнів, включаючи унікальний басейн "Сарпедон", який створює ілюзію плавання в морі в стилі "over arm".

 

6. Rixos Premium Tekirovova, Кемер

Готель Rixos Premium Tekirova - оазис розкоші та гостинності, з великою зеленою територією, розкішними номерами та SPA, разом з власним пляжем.

З рейтингом 9,2 відгуків туристів, це місце, де поєднуються високі стандарти гостинності та гастрономічне різноманіття з шістьма ресторанами à la carte. Також, готель пропонує величезний вибір басейнів, аквапарк для дорослих та дитячий аквапарк "Rixy Tower".

Плюс до цього - можливість безкоштовного відвідування парку атракціонів "The Land Of Legends" з трансфером з готелю три рази на тиждень.

 

7. Dream World Aqua, Сіде

Готель, розташований поруч з курортом Сіде, пропонує затишний відпочинок лише за 800 метрів від моря.

Мікроавтобус забезпечує зручний доступ до пляжу, а сам готель пропонує розмаїття розваг, включаючи басейни, СПА, ресторани та дитячий міні-клуб.

Активна анімація та аквапарк "Дрім Ворлд Аква" з 16 гірками - для задоволення як дорослих, так і дітей.

 

8. Vonresort Golden Beach, Сіде

Готель біля курорту Сіде, Vonresort Golden Beach, ідеальне місце для відпочинку з дітьми. Затишні номери у бунгало, оточені квітами, утворюють паркову атмосферу. Лише за 300 м від моря розташований власний пляж готелю з усіма зручностями.

Аквапарк готелю включає 13 водних гірок, призначених як для дорослих, так і для дітей, та доступний для гостей трьох готелів Vonresort.

 

9. Pegasos Royal, Аланія

Готель Pegasos Royal на околицях Аланії славиться своїм аквапарком та приватним пляжем, довжиною 1,2 км з плавним спуском до води і пірсом.

З уважним сервісом, доглянутою територією та різноманітними розвагами, це ідеальне місце для сімейного відпочинку.

Аквапарк готелю Пегасос Роял має 11 гірок, включаючи аквабашту у формі замку капітана Немо, а у басейні для дітей можна знайти фонтан та залишки піратського корабля.

 

10. Nashira Resort & Spa, Сіде

Нашіра Резорт, оазис спокою біля моря та озера Тітрейенгель, обійнята пальмовим гаєм.

Цей популярний готель і спа славиться своїми 22 басейнами, включаючи аквапарк з 15 гірками для дорослих, 12 для дітей та міні-аквапарк для найменших.

 

11. Eftalia Splash, Аланія

Готель Eftalia Splash розташований у курортному районі Аланія, недалеко від моря. Він пропонує затишні номери, власний пляж, ресторани, СПА та безліч розваг для дітей.

Готель відомий своїм уважним сервісом та аквапарком з 4 басейнами і 11 водними гірками, включаючи ігрову зону у вигляді корабля.

 

12. Nirvana Dolce Vita, Кемер

Готель оновлений у 2020 році і розташований в розкішній курортній зоні Текирова.

Він вражає затишними номерами, 900-метровим пляжем та розмаїттям гастрономічних закладів, серед яких 7 ресторанів à la carte, аля карт лаунж, кондитерська бутік, бургерна, гриль-бар, кав'ярня Starbucks та шоколадна майстерня.

Також є тематичний аквапарк "Пірати Олімпу" з 15 водними гірками, басейном площею 1500 квадратних метрів, міні-басейном для малят та кав'ярнями Pool Bistro та The Hook Aqua Bistro.

 

13. Paloma Finesse Side, Сіде

Готель відкритий у 2019 році, та має на своїй території оригінальний аквапарк зі стильним дизайном та компактним розташуванням водних атракціонів.

Це ідеальне місце для сімейного та молодіжного відпочинку, з 9 великими гірками для дорослих (включаючи достатньо екстремальні, а також улюблені багатьма спіральні) і дитячим басейном з гірками та фонтанчиками.

 

14. Seven Seas Hotel Blue, Сіде

У Соргуні, у регіоні Сіде, знаходиться готель з відмінними номерами та пляжем, удостоєним "Синього прапора".

Невеликий аквапарк пропонує розваги для всієї родини: від захоплюючих гірок Crazy River для дітей від 12 років до дорослих, до спокійного мілкого басейну з міні-гірками для малюків.

 

15. SplashWorld Pegasos World, Сіде

У спокійній бухті біля Сіде розташований готель з чудовим аквапарком, який приваблює як дорослих, так і дітей.

Гірки різної складності та кольорів створюють яскраву атмосферу, а дитячі розваги, такі як фонтани та міні-гірки, роблять це місце ідеальним для сімейного відпочинку.